Festival op het marktplein van Papendrecht

Kom zaterdag 5 oktober naar het marktplein in Papendrecht en bezoek ‘Festival de Markt op’. Het festival voor iedereen die wil genieten van diverse bieren, heerlijke wijn, lekker eten, muziek en gezelligheid van 13.00 tot 21.00 uur.

Ga met ons mee op ontdekkingsreis in de wereld van de bieren. Proef wat onze lokale ondernemers te bieden hebben. Weer of geen weer, geniet van de sfeer op de markt onder het grote transpa­rante dak op het mooie terras aan de wijnbar. Laat je onderdompelen in een mooie ambiance met live muziek van o.a. Cash Flow, proeverijen, eerlijke producten, kinderactiviteiten en ontmoet elkaar op deze eerste herfstavond.

Valentijn de Meent

14 Februari 2020

Verwen je Valentijn op Winkel Park de Meent! Naar aanloop richting Valentijn houden diverse Winkels leuke acties!

WinkelPark De Krant 

Mei 2020

Eind maart valt de 2de Editie van WinkelPark de Meent krant op de deurmat. Kijk de vorige Editie hier 

Pasen de Meent 

11 april 2020

Kom zaterdag 11 april naar Winkelpark de Meent voor het zoete paasgevoel. Ontmoet de 2 paashazen en snoep lekker mee van heerlijke chocolade eitjes. 

Koningsdag de Meent 

27 april 2020

Op het Marktplein zal ‘Koning Voetbal’ vooral de aandacht krijgen zowel sportief als muzikaal. Op verschillende locaties zijn weer spectaculaire attracties  te vinden Meer info: http://oranjecomitepapendrecht.nl

Moederdag de Meent

10 Mei 2020

Voor alle moeders Fijne Moderdag! Op winkelpark de Meent slaag je voor verrassingen voor de allerliefste moder en schoonmoeder! Diverse winkels houden leuke acties!

Samen Loop voor Hoop!

Vrijdag 15 mei en 16 mei 2020 

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Meer info klik hier 

Contact

Stel een vraag

Versturen

© 2019 Winkelpark de Meent

Het winkelpark van de regio. Kom gezellig winkelen en proef de sfeer.

Aanmelden voor nieuwsbrief

We houden u hiermee graag regelmatig op de hoogte van onze activiteiten.

Aanmelden
Contact

Winkelpark de Meent
Markt 22
3351 PB Papendrecht

info@winkelparkdemeent.nl
www.winkelparkdemeent.nl