P.C. Hooftlaan - Weteringsingel

Aan de P.C. Hooftlaan vind u de Action en als u oversteekt naar de Weteringsingel kunt u gemakkelijk de parkeergarage inrijden en zijn alle winkels op loopafstand bereikbaar.

Veerpromenade

De Veerpromenade gaat dwars door het centum heen. Altijd gezellig en druk. Hier vind je diverse winkels die de moeite waard zijn. Ben je met de fiets of brommer zet je hem dan gratis in de bewaakte fietsenstalling. Handig toch?

Oude Veer

"Het Oude Veer heeft het weer." Dit is echt de moeite waard om te bekijken. Wandel er naartoe en ontdek het mooiste straatje van ons winkelpark met ambachtelijke winkels zoals Arthur Tuytel Chocolatier/ Patissier/ Glacier/ Salon de thé, Bakkerij en Lunchroom Loes, Barbera's lijfstyle en Flowers and more.

Meentpassage

Twee verdiepingen winkelplezier. Ga foodshoppen, boodschappen doen of scoor die outfit waar je blij van wordt.

Brederodelaan

Aan de Brederodelaan wordt je verrast door de diversiteit aan winkels. Kleding, tassen, makelaar, laat je mobiel vakkundig repareren of toch liever naar de kapper met een net gekocht tijdschrift onder de arm. Een straat die je verrast.

De Overtoom

Intiem, overzichtelijk en makkelijk te bereiken door de parkeergarage aan de Overtoom.  Loop er eens langs of ga gelijk boodschappen doen bij de Lidl.

Markt

De 'place to be' als het om evenementen gaat, maar ook de plek om te genieten op verschillende terrassen. Of ga bij de waterpartij zitten op de verhoging en geniet van het plein. Op dinsdag is er markt waar de marktkoopmannen en vrouwen hun verse producten aanbieden.

Westeind - Achterom

Verrassend en onverwacht. Hier vind je een echt wolwinkeltje, eigentijdse mode, een steakhouse, haute corture bruidsmode, boekhouder Kraaijeveld en alles voor je dieren en de oudste fietsenwinkel van Papendrecht. Wie had dat verwacht.

Contact

Stel een vraag

Versturen

© 2019 Winkelpark de Meent

Het winkelpark van de regio. Kom gezellig winkelen en proef de sfeer.

Aanmelden voor nieuwsbrief

We houden u hiermee graag regelmatig op de hoogte van onze activiteiten.

Aanmelden
Contact

Postadres
Winkelpark de Meent
Markt 22
3351 PB Papendrecht

info@winkelparkdemeent.nl
www.winkelparkdemeent.nl